Wij werken zoveel mogelijk met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis en groenten uit het seizoen. Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. En promoten met trots ons zee’ lands goed.
HUISGEMAAKTE GERECHTEN
ZEEUWSE BIEREN
Van kaasboerderij “Schellach” en appeldressing
Lauwwarme gerookte makreel
komkommer, knoflook &
Mediterraanse mayonaise
Huis gegaard en dun gesneden met zongedroogde tomaten en dragon dressing
Langgesneden met amandel, haringkaviaar, dille mayonai
Basilicum dressing en
oude kaas van kaasboerderij “Schellach”
Ambachtelijk gemaakt van biologisch gefokt Angus rund
Zeeuwse rode ui vinaigrette en kruiden.
O.a. met sous-vide gegaarde kip, ei en ansjovis gremolata
o.a. gerookte zalm en
makreel, visfilet, schelpdieren en citroenvinaigrette
Dungesneden runderlende, basilicumdressing en
oude kaas van kaasboerderij “Schellach”
Gebakken en geserveerd op Zeeuws grillspek
Met een vulling van
Hollandse garnalen
Aubergine, cherry’s, basilicum en kalamata’s
Met augurk, sjalot, mosterdzaad, eidooier en acetostroop
Proeverij van oesters, vissoep, heilbot en een dessert.
3 gang vissoep, heilbot, dessert € 34,5
3 gang oesters, heilbot, dessert € 39
4 gangen menu €41,5
Gerookte ribeye, soep van de dag, gegrilde varkensentrecote en dessert.
3 gang soep, entrecote, dessert € 34,5
3 gang voorgerecht, entrecote, dessert € 39
4 gangen €41,5
Schaal voor twee personen, rijkelijk voorzien van o.a. gerookte zalm en
makreel, gegratineerde oesters, schaal en/of schelpdieren, carpaccio van de runderlende, gerookte ribeye, geserveerd met smeersels en brood van
Bakkerij Spelt.
Gebakken en geserveerd op Zeeuws grillspek
combinatie van gegratineerd, gebakken en gepocheerd
Goed gevuld en
lichtgebonden
Schaal voor twee personen, met o.a. rauwe oesters, gebakken coquilles, scheermesjes van de grill, schaal en/of schelpdieren, gerookte Grevelingen paling, geserveerd met smeersels enbrood van bakkerij Spelt
peper, zeezout en citroen.
Met dragon, citrus, knoflook
en ´´Schellach´´kaas
Met gepofte knoflook saus
en amandel
combinatie van gegratineerd, gebakken en gepocheerd
Gebakken filet met
basilicumsaus
Twee stuks +/- 350 gram
gebakken Tong
wisselend aanbod van Noordzee vis
Prosecco, beurre blanc en
dille olie
Chorizo, knoflook, rode peper, room & tijm
Met salade, sauzen, friet
of brood
Prei, ui, knoflook, roomboter
Van ‘Bras’ varken,
met gepofte knoflooksaus
Langzaam gegaarde rib van het rund, geserveerd met eigen jus
Omwikkeld met
Zeeuws spek en rode wijnsaus of beurre noisette
Hartige taart met seizoen
groentes en geitenkaas
Uit de oven met zoete aardappel & chimichurri
Met salie, citrus,
boter en ´´Schellach´´ kaas
Havenplein 7, 4301 JD Zierikzee, 0111- 417194, info@debeuze.nl
© Restaurant de Beuze, 4301 JD, Havenplein 7, Zierikzee, 2021. Alle rechten voorbehouden.
realisatie zeewinkel