logo

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis uit de omliggende wateren en Noordzee,  groenten uit het seizoen. 

Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. 

En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor  info  mail naar info@debeuze,nl.

lokaal en regionaal

Mosselen/oesters van Bout, uit Bruinisse, paling en in het seizoen Oosterschelde kreeft van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen

 

>SCHOUWEN-DUIVELAND

In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.

Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en

de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder

 

 

 

Flexibel werken in de Horeca

 

Bij ons kan dat

Zelfstandigwerkend kok, die het een uitdaging vindt om zoveel mogelijk met regionaal- en seizoensgebonden producten te werken.

Die ook bereidt is, om ieder jaar een cursus/workshop te volgen.

Het betreft een jaarfunctie, fulltime/parttime bespreekbaar.

 

Voor in de bediening, 

part-time medewerkers gezocht

voor 16 of 24 uur in de week, 

ben je geinteresseerd?

bel

06-51960850

of mail

info@debeuze.nl