logo

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis uit de omliggende wateren en Noordzee,  groenten uit het seizoen. 

Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. 

En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor  info  mail naar info@debeuze,nl.

lokaal en regionaal

Mosselen/oesters van Bout, uit Bruinisse, paling en in het seizoen Oosterschelde kreeft van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen

 

>SCHOUWEN-DUIVELAND

In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.

Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en

de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder

Vakantie sluiting tot en met de 31ste

 

 

Vanaf vrijdag 01 februari weer geopend

 

 

 

 

Maandag en dinsdag gesloten,

 

met uitzondering van de kerstdagen

 

 

 

OPENINGSTIJDEN

keuken gehele dag doorlopend geopend tot 21.00

 

Woensdag tot en met zaterdag, vanaf 10.00 uur

 

zondag geopend vanaf 11.00 uur