logo

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis en groenten uit het seizoen. Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. 

 

En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor meer info kunt u contact opnemen via Facebook of mail naar info@debeuze,nl. Volg ons via de media kanalen om op de hoogte te blijven van evenementen, eetconcepten, shopnieuws en mobiele catering.

 

Vis van Habraken en mosselen/oesters van Bout, beide uit Bruinisse, de paling van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen

 

>SCHOUWEN-DUIVELAND

In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.

Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en

de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder

Menu

BOVENWATER MENU


Voorgerecht
gebakken kwartel pootjes

bouillon
met bospaddenstoelen

Hoofdgerecht
duo van hert en wildzwijn

Beleg van Zierikzee
hooiparfait, mousse van chocolade, espuma van jeneverbessen

3 gang. menu
bouillon, duo, dessert 28,50

3 gang. menu
kwartel, duo, dessert 32,50

4 gang menu 34,50

 

OOSTERSCHELDE KREEFT MENU, even geduld, alleen in het seizoen, 01-04/15-07

Bisque van Oosterschelde kreeft

Hele gegrilde Oosterschelde kreeft met garnituur

Mousse van lavas en limoen sorbet ijs

 

menu prijs € 

 

A la Carte

Bisque van oosterschelde kreeft

€ 9,50

Oosterschelde kreeft van de grill

€  per 100 gram

beuzehuis