logo

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis uit de omliggende wateren en Noordzee,  groenten uit het seizoen. 

Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. 

En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor  info  mail naar info@debeuze,nl.

lokaal en regionaal

Mosselen/oesters van Bout, uit Bruinisse, paling en in het seizoen Oosterschelde kreeft van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen

 

>SCHOUWEN-DUIVELAND

In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.

Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en

de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder

Menu

BOVENWATER MENU


Voorgerecht
Frisse salade met rosbief en tonijnmayonaise

Soep
soep van de dag

Hoofdgerecht
Klassiek stoofpotje van "Zeeuws dikbil rund"

Beleg van Zierikzee
mousse van chocolade / cheesecake creme / najaarsijs

3 gangen menu
soep, stoofpotje, dessert 29,50

3 gangen menu
salade rosbief, stoofpotje, dessert 32,50

4 gangen menu 35,50

 

 

 

 

 

beuzehuis