logo

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis en groenten uit het seizoen. Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. 

 

En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor meer info kunt u contact opnemen via Facebook of mail naar info@debeuze,nl. Volg ons via de media kanalen om op de hoogte te blijven van evenementen, eetconcepten, shopnieuws en mobiele catering.

 

Vis van Habraken en mosselen/oesters van Bout, beide uit Bruinisse, de paling van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen

 

>SCHOUWEN-DUIVELAND

In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.

Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en

de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder

Menu

BOVENWATER MENU


Voorgerecht
lamsham met seizoensgroenten, en een ui/oregano vinigrette

lamsbouillon
met groene kruiden

Hoofdgerecht
gegrilde lamskoteletten met seizoensgroente en een lak van eilandse honing

Beleg van Zierikzee
worteltaart met een mousse van koffie en witte chocolade, zoute caramel en ijs van groene appel

3 gang. menu
bouillon, bavette, dessert 28,50

3 gang. menu
rosbief, bavette, dessert 32,50

4 gang menu 34,50

 

OOSTERSCHELDE KREEFT MENU, nog een volle maand verkrijgbaar

Bisque van Oosterschelde kreeft

Hele gegrilde Oosterschelde kreeft met garnituur

Mousse van lavas en limoen sorbet ijs

 

menu prijs € 42,50

 

A la Carte

Bisque van oosterschelde kreeft

€ 9,50

Oosterschelde kreeft van de grill

€ 7,50 per 100 gram

beuzehuis