logo

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis en groenten uit het seizoen. Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien. 

 

En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor meer info kunt u contact opnemen via Facebook of mail naar info@debeuze,nl. Volg ons via de media kanalen om op de hoogte te blijven van evenementen, eetconcepten, shopnieuws en mobiele catering.

 

Vis van Habraken en mosselen/oesters van Bout, beide uit Bruinisse, de paling van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen

 

>SCHOUWEN-DUIVELAND

In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.

Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en

de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder

Hoofd

 

Vleesgerechten

 

Gegrilde Entrecôte

heerlijk mals vlees van het "Limousin"rund, opgegroeid in de polders van Kortgene, wordt gegrild met huisgemaakte kruidenolie en met seizoensgroente geserveerd
€ 26,50
 

Tournedos

omwikkeld met spek, met een jus van jeneverbes
€ 24,50
 
Gegrilde Lamskoteletten
met seizoensgroenten en een lak van eilandse honing
€ 24,50

 

 

 

 

 

 

beuzehuis