Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis uit de omliggende wateren en Noordzee, groenten uit het seizoen.
Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien.
En promoten met trots ons ‘zee’ lands goed. Voor info mail naar info@debeuze,nl.
lokaal en regionaal
Mosselen/oesters van Bout, uit Bruinisse, paling en in het seizoen Oosterschelde kreeft van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen
Ons restaurant is gevestigd in een pand uit de zeventiende eeuw en staat aan het Havenplein in Zierikzee
In ieder jaargetijde heeft Schouwen-Duiveland zijn charme.
Stoere duinen aan de zeezijde, fiere dijken langs de Oosterschelde en
de Grevelingen en machtige wolkenvelden in de lucht.. >lees verder